Advertisement

Aslıhan Güner - Aslıhan Güner Nereli? - Okunaklı Biyografi Merkezi : Oyunculuğa duymuş olduğu ilgi nedeniyle barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

Aslıhan Güner - Aslıhan Güner Nereli? - Okunaklı Biyografi Merkezi : Oyunculuğa duymuş olduğu ilgi nedeniyle barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır.. İlk deneyimi 2002 yılında yapılan sırlar dünyası isimli diziyle olmuştur. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Aslıhan güner, oyunculuk kariyerine küçük rollerde yer alarak başlamıştır. Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır.

Aslıhan Güner | Aslıhan Güner, artist | Ertuğrul ...
Aslıhan Güner | Aslıhan Güner, artist | Ertuğrul ... from live.staticflickr.com
Her mother is from malatya, while her father is from sivas. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı.

Bahara yolculuk (2015) and eksi 18.

Facebook'ta 10 bin beğeniye, 15 bin takipçiye ulaştık ve kocaman bir aslıhan güner ailesi olduk! Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Güner, sivas'ı gezip gördüğü için sivaslıyım da diyebiliyor. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Aslıhan güner hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada ise detaylarıyla birlikte aslıhan güner hayatı ve yaşamı, kaç yılında doğdu? 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Her mother is from malatya, while her father is from sivas.

Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 215 aslihan guner haberi bulunmuştur.

49.7 k mentions J'aime, 1,725 commentaires - Aslıhan Güner ...
49.7 k mentions J'aime, 1,725 commentaires - Aslıhan Güner ... from i.pinimg.com
Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. Üç kardeşi bulunan ve evin en büyük çocuğu olan güner, üniversitede halkla i̇lişkiler ve reklamcılık. Aslıhan güner, oyunculuk kariyerine küçük rollerde yer alarak başlamıştır. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. She is an actress, known for kuzey yildizi (2019), selam: Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Bahara yolculuk (2015) and eksi 18.

Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda.

Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. She is an actress, known for kuzey yildizi (2019), selam: Oyunculuğa duymuş olduğu ilgi nedeniyle barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 215 aslihan guner haberi bulunmuştur.

Oyunculuğa duymuş olduğu ilgi nedeniyle barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu. She is an actress, known for kuzey yildizi (2019), selam: Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur.

Aslıhan Güner on Twitter: " ️ http://t.co/HhmoqufdAe"
Aslıhan Güner on Twitter: " ️ http://t.co/HhmoqufdAe" from pbs.twimg.com
Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. She is an actress, known for kuzey yildizi (2019), selam: Aslıhan güner ретвитнул(а) aslıhan güner. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur.

Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip.

Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa duymuş olduğu ilgi nedeniyle barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu. Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır. Aslıhan güner ретвитнул(а) aslıhan güner. Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Aslıhan güner, oyunculuk kariyerine küçük rollerde yer alarak başlamıştır. Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. She is an actress, known for kuzey yildizi (2019), selam: 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır.

Posting Komentar

0 Komentar